Dating tips vrouwen

Als vrouwen merken hoeveel berichten ze krijgen en dit is heel snel, zullen ze steeds selectiever worden. De ware zal zich wel aandienen als ze net iets langer wacht. De valkuil is om maar te blijven wachten en niets meer te ondernemen.

Zorg dat je open blijft staan voor de ander, ook als die niet meteen perfect lijkt te passen en blijf daten zonder je selectiviteit in te leveren. Heb de durf om regelmatig met een man af te spreken, in een veilige omgeving en heb plezier. Het is erg veilig om alleen maar je inbox te bewonderen maar op den duur wil je toch een man zien.

Neem ook zelf het initiatief en stuur interesseberichten naar mannen die goed bij je zouden kunnen passen en niet alleen maar aantrekkelijk of stoer zijn. Of beter nog, schrijf hem een bericht. Maak duidelijker wat voor man je nodig hebt in je leven.

Denk goed na over wat voor man je zoekt. Begrijp dat je een aanvulling in je leven zoekt en geen invulling. Wat mis je in je leven en welke eigenschappen zouden jou mooi aanvullen om een setje te maken?

Het gaat dus niet zozeer om wat denkt dat je je wilt, maar wat goed voor je zou zijn. Dus wat tegengas, frisse inzichten, prikkeling en uitdaging. Dit is belangrijk voor goede chemie, stabiel zonder dat het explosief wordt. Elke relatie heeft wat kruiding nodig.